Bonus spel

Bonus spel

Att spela med bonus spel på nätet innebär att man får massor av erbjudanden i form av bonus spel. Det är kul och gör att du får lite mer valuta för pengarna. Det kan röra sig om olika gratisspel som freespins eller insättningsbonusar. Starburst är ett populärt spel då det kommer till välkomstbonus. Det finns skäl till varför spelbolagen använder sig just av dessa. Dels är de lätta att använda, alla förstår dem enkelt och de ger ifrån sig mängder med vinster, vilket är väldigt underhållande då du är ny inom spelbranschen. Vinsterna är ganska blygsamma, men det är kul att vinna.

Vissa saker man ska titta lite extra på när man söker efter ett bra casino är bland annat deras support. Det kanske inte känns jätteviktigt, men den dagen du står där och det strular med att få ut din vinst är det väldigt irriterande att inte få tag i någon som kan hjälpa dig. Så slå ett extra öga på det, öppettider, språkkunskaper och hur de vill bli kontaktade. Livechat är extra smidigt.

Spelutbudet ska vara stort, minst 100 – 150 spel ska vara tillgängliga för att man inte ska tröttna om man vill spela mycket och ofta.

Är bonus gratis?

Står det att bonus spel är gratis så stämmer det, men det kan finnas en del finstilt text som du bör läsa igenom för att slippa onödiga överraskningar. De har ofta omsättningskrav vilket innebär att pengarna måste omsättas ett visst antal gånger innan de blir fria för uttag. En tidsgräns brukar också finnas med. Håller man sig inte inom dessa regler så tillfaller vinsten spelbolaget.

Har alla bonusar?

Kampanjer, bonus spel och erbjudanden hittar du på de flesta bra spelsidor. De kommer i sociala medier, e-posten och även som sms.