Säkert lotto från hela världen i Sverige

Säkert lotto från hela världen i Sverige

Visst var det trevligt att gå till spelombudet och lägga en lottorad eller två? Kanske umgås en stund också. Men nu för tiden väljer nästan alla att spela lotto på nätet istället – även vi. Det är snabbt och enkelt, men det finns även fler anledningar att spela online. Här är några fördelar med Lotto i Sverige som Lottoguiden tipsar om.

Lotto med svensk licens

När du spelar på lotto i Sverige är det alltid på spel med licens från svenska Spelinspektionen. Det är tryggt för dig som spelar eftersom lagen ställer ganska så hårda krav på lottosajterna. Säkerheten är helt enkelt högre jämfört med om du spelar på en utländsk sajt som saknar licens.

lotto online vinna pengar på nätet

Öppna säkert spelkonto med BankID

Att börja tippa på nätet är lätt tack vare den utmärkta svenska uppfinningen BankID. Det är en produkt från de större bankerna. Med hjälp av e-legitimation kan du identifiera dig på ett säkert sätt på nätet. När du vill spela lotto har det fördelen att du kan öppna ett spelkonto mycket snabbt. Egentligen tar det inte längre än en minut att komma igång och spela på lotto på Internet!

En annan fördel med BankID är att det är mycket säkert. Du riskerar aldrig att någon annan loggar in på ditt konto och tippar upp dina spelpengar.

Spela på lotto i Spanien, USA och Frankrike

Med hjälp av så kallad lottobetting kan du spela på lotto i Sverige men delta i spel från hela världen. Vad sägs om att vara med och tävla om miljarderna i MegaMillions eller US PowerBall i USA? Eller kanske du föredrar att vara med i den europeiska motsvarigheten, EuroMillions? I El Gordo från Spanien kan du vara med i världens största dragning. Det går även att spela på lotto i Frankrike, Polen, Österrike och i många fler länder. Hela tiden med tryggheten av ett svenskt spel och licens från Spelinspektionen!

Lottoförsäkring

Man skulle kunna tro att det inte är lika säkert att spela på lottobetting jämfört med att delta i de ”riktiga” lotterierna och ha en fysisk kupong i handen. Så är dock inte fallet. Om du spelar på en av de större och bättre lottosajterna i Sverige täcks alla vinster av en slags lottoförsäkring. Det innebär att lotteriet betalar en del av alla insättningar till ett försäkringsbolag för att vara säker på att kunna betala även de största av jackpottar till dig om du vinner på lotto. Detta är ett utmärkt sätt att vinna pengar på nätet.

Comments are closed.